Allt detta ingår i ett medlemskap!

Att vara medlem i Sveriges Annonsörer ska löna sig. Vår ambition är att vara din bästa vän och försöka underlätta din vardag i bästa möjliga mån. Därför arbetar vi aktivt för att bygga upp ett brett tjänsteutbud och attraktiva medlemsförmåner till dig som medlem. Här hittar du fem starka skäl till varför du som annonsör bör vara en del av världens största annonsörorganisation.

1. Ett unikt nätverk för dig som jobbar med kommunikation

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för dig som annonsör. Det innebär att hos oss kan inte medier, byråer eller andra leverantörer och konsulter vara medlemmar. Vi representerar ingen enskild bransch, utan hos oss kan annonsörer från helt skilda branscher vara medlemmar. Som medlem innebär det att du har tillgång till ett unikt nätverk av annonsörer som alla befinner sig i en liknande arbetssituation, och många gånger har samma utmaningar, som du och dina kollegor. Se alla våra medlemsföretag >>

2. Tillgång till exklusiva seminarier och nätverksträffar

Under året arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och medlemsevent i Stockholm, Göteborg och Malmö i syfte att inspirera och skapa en arena för erfarenhetsutbyte. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Gå vidare till kalendariet för att se vad som är på gång just nu >>

3. Expertrådgivning och företagsanpassad utbildning

Hos oss på Sveriges Annonsörer får du juridisk rådgivning helt kostnadsfritt som en del av ditt medlemskap. Du har även möjlighet att få experthjälp inom byråval. Dessutom har ni genom våra rådgivare också chansen att gå en unikt företagsanpassad utbildning, bara för dig och dina kollegor. Allt till extra förmånliga medlemspriser!
Läs mer om vad våra expertrådgivare erbjuder >>

4. Koll på det senaste som händer i branschen

Undrar du vad som händer därute? Reklamsfären förändras ständigt och svämmar över av olika trendspaningar och buzzwords. Som medlem i Sveriges Annonsörer får du koll på det som händer, bland annat genom vårt digitala nyhetsbrev som skickas ut varje vecka. Genom vett aktivt pr-arbete belyser och diskuterar vi reklamens plats och positiva påverkan på näringsliv, på individen och på samhället i stort.
Läs mer om vad vi gör för att bevaka och påverka omvärlden >>

5. Tillgång till medlemskapet oavsett hur många ni är

Ett medlemskap hos Sveriges Annonsörer är inte personligt. Alla som arbetar med reklam, marknadsföring och kommunikation på ditt företag kan ta del av utbudet – oavsett om ni är två eller tvåhundra personer. I vårt nätverk ingår såväl kommunikatörer och marknadskoordinatorer som kommunikationsdirektörer och marknadschefer. Läs mer och bli medlem >>


Intressant fakta om Sveriges Annonsörer

 • Vi representerar cirka 550 medlemsföretag, 1 500 olika varumärken och över 5 000 personer.
   
 • Under 2018 investerades det nästan 82 miljarder kronor i reklam och marknadskommunikation i Sverige enligt IRM, Institutet för Reklam- och Mediestatistik. Tillsammans står våra medlemmar för runt hälften av landets reklaminvesteringar. Största andelen medlemsföretag finns i Stockholmsregionen, men vi finns även representerade i andra delar av landet som till exempel Göteborg och Malmö.
   
 • Av de drygt 5 000 personer som ingår i vårt unika nätverk av annonsörer så har vi en klar majoritet av kvinnor. Kvinnor utbildar sig i större grad än männen, något vi ser tydligt i deltagandet på våra seminarier och företagsanpassade utbildningar där så många som 73 procent är kvinnor. Även i våra professionella nätverk dominerar kvinnorna, som utgörs av hela 79 procent av nätverksdeltagarna.
   
 • Ungefär 60 procent av våra medlemmar går på något av våra seminarier under året. Cirka 30 procent använder vår expertrådgivning inom juridik, byråval och digital marknadsföring.
   
 • I vår medlemsundersökning gjord av HandelsConsulting rekommenderar 8 av 10 medlemmar ett medlemskap i Sveriges Annonsörer. Detta är siffror som vi är både glada och stolta över. Vi arbetar ständigt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt medlemskap. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller idéer på hur vi kan utveckla vårt tjänsteutbud och vår service för att på bästa sätt möta dina och ditt företags behov.

Bli medlem i Sveriges Annonsörer

 

Har du frågor?

Om du har frågor om vad som ingår i ert medlemskap kontakta oss gärna på mail eller telefon 08-545 252 30.

Maila oss


Bli medlem!

Är ditt företag ännu inte med i världens största annonsörorganisation? Er ansökan är bara ett klick bort!

Ansök idag!