Du är visionär och har förmågan att vara den naturliga ledaren för att driva våra medlemmars intresse i den nya digitala eran.

 

Du är kunnig i affärsdrivet och digitalt

Du vet, och har erfarenhet av, att marknadsföring måste drivas med utgångspunkt från affärsnytta. Du känner dig också mycket bekväm med den digitala utvecklingen och har arbetat med digital marknadskommunikation under flera år. För dig är det en självklarhet att kommunicera i de nya digitala medierna och du är både kunnig och följer nyfiket den digitala utvecklingen.

Du brinner för att driva förändring med en tydlig vision 

Du är en visionär ledare och är van vid att driva förändring. Du gillar att staka ut riktningen -visionen, men du är heller inte rädd för att driva den förändring som kommer krävas för att driva mot visionen. Medlemsavgifterna är grunden för vår verksamhet och du är bra på att se hur organisationen skapar mervärde för våra medlemmar.

Du har förmåga att bygga och vårda nätverk

Du är en duktig relationsbyggare och delar gärna idéer och tankar med våra medlemmar, intressenter och medarbetare. Erfarenhet av att sälja in idéer ser vi som en styrka. För oss är yttrandefrihet, självreglering och transparens viktiga frågor, du delar vår syn och är en erfaren opinionsbildare.

Vi tror att du har en lång erfarenhet av marknadsföring samt har en mycket god förståelse för våra medlemmars dagliga utmaningar. Vi ser gärna att du har djup och bred kompetens inom marknadsföring samt en gedigen arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har en bakgrund som marknadsförare eller kommunikatör inom näringslivet, politiken eller ideella organisationer. Du har även minst fem års erfarenhet som ledare och tycker om att leda och coacha andra till framgång.

Vi är en stor medlemsorganisation men med en liten kärna av duktiga medarbetare. Du gillar hantverket och är inte rädd för att hugga i där det behövs. 

Vi ser framemot din ansökan och har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Mattsson på Navigio, rebecca.mattsson@navigio.se, eller styrelsemedlem Ann Lindell Saeby, ann.lindell.saeby@gmail.com, 0768-99 98 48.
Sista ansökningsdatum är den 6 januari 2019.

Sök tjänsten här.

Vill du veta mer om Sveriges Annonsörer och vår verksamhet är du välkommen att klicka dig runt här på vår hemsida.

 


 

Vill du träffas?

Vill du träffas?

Hör gärna av dig och boka in ett möte.

Boka möte med Hanna:
hanna.riberdahl@annons.se
0702-29 66 90

Boka möte med Tobias:
tobias.eltell@annons.se
0766-29 12 90

Boka möte med Niklas:
niklas.briselius@annons.se
0733-77 08 39

Boka möte med Ulrika:
ulrika.strallhofer@annons.se
0703-50 22 81